Held bazin Cindy

Februari 2020  Het leek alsof ik mijn zielsverwant gevonden had maar al snel kwamen er hier en daar wat grijze wolken tevoorschijn….

Grijs grijzer grijst Na een maand werd het duidelijk wat voor een persoon “B” echt was. Na maanden in een helse storm gezeten te hebben van manipulatie en fysiek geweld beëindigde ik de relatie niet wetende dat het een start was van een nog grotere storm van stalking en zelfs aanrijding.

December 2020 De zoveelste lockdown met de bijhorende depressies bovenop het onverwerkte trauma van “B” en nog eens een job waar er alleen maar geprofiteerd werd. Ik zag mijn toekomst alleen maar donkerder worden en probeerde er een einde aan te maken.

Jaar 2021 Gestopt met mijn job om terug te gaan studeren. Hier ook weer tegenslagen gehad tot uiteindelijk dé dag kwam. 13/12/2021, de dag waarop ik begon met mijn huidige job als call agent bij in2com. Zonder enige ervaring begon ik aan dit avontuur.

2022 wordt mijn jaar Dankzij het potentieel die ze in mij zag en de kansen die ik van haar heb gekregen  is mijn zelfvertrouwen dat ik de afgelopen 2 jaar volledig kwijt was terug beginnen groeien waardoor zowel ik als mijn kinderen veel gelukkiger zijn!

Dit doet zij niet alleen voor mij maar voor alle mensen rondom haar. En dat maakt haar net een hero ipv zomaar een bazin!