Christine, de liefste mama en meme

Onze ‘mater familias’ is onze HERO.

Want wij vinden dat haar onvoorwaardelijke liefde en zorg voor haar kinderen en kleinkinderen zo buitengewoon is dat dit terecht een heldendaad is. Dit benoemen als heldendaad zou een mooi signaal zijn want het maakt een wereld van verschil elke dag.

Mama cijfert zichzelf altijd weg en staat paraat voor elke kleine of grote zorg. En ja er zijn al veel kleine en jammergenoeg ook veel grote zorgen en moeilijke periodes geweest.  Maar mama heeft ons geleerd dat onvoorwaardelijke liefde het allerbelangrijkste is!

Nu er de uitzonderlijke gebeurtenis is dat haar jongste kleinzoon mee in de nationale défilé loopt na een geslaagd eerstejaar RMA, zou het top zijn mocht ze dit met eigen ogen kunnen zien. Vroeger ging ze namelijk heel vaak gaan kijken naar de defilé maar om zo lang recht te staan nu, laat de fysiek dit niet meer toe.

Zelf heeft mama het vroeger helemaal niet makkelijk gehad als alleenstaande moeder en naaister om voor haar twee dochters te zorgen. Maar nooit hadden we het gevoel iets tekort te komen want haar liefde deed ons geloven in onszelf en gaf ons kracht.  Daarnaast heeft mama voor elk kleinkind gezorgd, elk met zijn eigen handleiding.  En nu de kleinkinderen jongvolwassenen zijn, staat ze nog steeds paraat door eens chocomousse te maken voor de kotstudenten of het legeruniform te naaien of gewoon een luisterend oor te bieden. Zoveel kleine dingen elke dag opnieuw.

Bedankt mama&meme, we zien jou ook onvoorwaardelijk graag❤️.