Marina vrijwilligt

Marina is een Tiense ijverige vrijwilligster met een sterk overtuiging van Erm’nErm, Inloophuis, carnaval, Shoe Box tot Buurtkracht Tienen. Haar kwaliteiten zijn koken voor iedereen! Al twaalf jaar ligt zij mee aan de basis van Erm’nErm (waar armen het woord nemen). Zij is constant bezig om de kansarmoede op te sporen en een groot netwerk aan te spreken om de doelgroep te helpen. Marina is heden bezig met een andere vereniging met Philippe Boone op te richten: Buurtkracht Tienen. Buurtkracht is voor iedereen en zij doen activiteiten zodat de buurt zich verbindt. We proberen mensen uit hun “kot” te lokken zoals maaltijden, gesprekken, events, …

Haar heldendaad is om voor iedereen klaar te staan, ook al heeft ze veel tegenwind.  Ondanks dat Marina héél veel problemen thuis heeft, is ze echt een vrouw die probeert met haar hart te spreken.

We zijn samen een topteam en proberen grenzen te verleggen. Op korte termijn hebben we een hobbelig parcours afgelegd, maar we blijven geloven in elkaar zodat we samen met andere vrijwilligers iets kunnen betekenen. Het is belangrijk op maat te werken van de vrijwilligers want we hebben hun hard nodig!