Mantelzorgers

Mijn helden zijn ALLE mantelzorgers!

Het is mijn missie om deze mensen die zich belangeloos en met een heel warm hart inzetten voor zorgbehoevenden een hart onder de riem te steken.

Toen mama plots zorgbehoevend werd, werd ik mantelzorger.  Het is best een moeilijke weg, maar ook heel erg warm en liefdevol. Ik kreeg veel levenswijsheid (en een burn-out) cadeau.

There is a crack in everything, that’s how the light gets in.

Mantelzorgers zijn onmisbaar. En begrijpen elkaar…  Ik schreef een inspiratieboek om hen een hart onder de riem te steken. Ook om meer bewustzijn rond mantelzorg te creëren. Mantelzorg wordt als ‘normaal’ beschouwd, maar vaak gaan deze zorgende mensen over hun grenzen…   (dat is ook een beetje het verhaal van mama, mijn grote inspiratie en dat van mezelf)  Ik heb nu een grote missie: mantelzorgers helpen voor zichzelf te zorgen en zorgen voor meer respect en waardering…

Binnenkort gaat een deze droom nog meer werkelijkheid worden.  Samen met 10 collega-mantelzorgers word ik  Ervaringsdeskundige Mantelzorgcoach.  Daar ben ik diep gelukkig mee en ook erg fier op.  Ik zou het fantastisch vinden om de vele honderdduizenden moedige mantelzorgers in de schijnwerpers te zetten, ze verdienen dat.