juf Sanne

Mijn persoonlijke held is mevrouw Overstraete, zij is leerkracht en tevens zorgcoördinator bij de middenschool in de gemeente Bredene.

Elke dag staat zij -met oneindig veel engagement en enthousiasme- klaar om de leerlingen te helpen en te begeleiden.

Voor mij persoonlijk heeft ze dit voorbije schooljaar een wereld van verschil gemaakt. Jammer genoeg moest onze zoon Joppe 2 maanden geleden een zware operatie ondergaan aan zijn rug. Daardoor werden alle vanzelfsprekende zaken, plots moeilijk en zwaar voor hem. Een heel actief 12-jarig kind die plotseling veel pijn heeft en gekluisterd wordt aan zijn ziekenhuisbed…

Niets was teveel voor Sanne. Wij kregen een toffe band. Van een informeel bezoekje brengen, af en toe een bezorgd berichtje, tot het regelen van de administratie… Zo hartverwarmend om te voelen hoe erg ze begaan is met het welzijn voor Joppe, maar ook voor mij en alle andere kinderen.

Ze is een topvrouw, een hartelijke leerkracht met een heel warm hart. Ik ben dankbaar voor Sanne. Ik wens iedereen een ‘Sanne’ toe in zijn/haar leven. Daarom hoop ik dat ze in de bloemetjes gezet kan worden, want dit verdient ze enorm.

Bedankt voor dit mooi initiatief trouwens.