Veronique de power vrouw

Ze is mijn mama. Maar eigenlijk is ze veel meer als dat. Ze is een fantastische vriendin, een dochter die haar moeder steunt en opvangt. Een power vrouw, een partner die alles geeft. Een collega die net iets meer is als een gewone collega.
Toen ze mij kreeg op jonge leeftijd had ze al een heel zwaar leven achter de rug. Ze is opgegroeid met armoede, geweld, etc. Ze heeft al veel tegenslagen gehad in het leven maar ze heeft nog nooit haar hoofd 1 keer laten zakken. Ze heeft altijd het meeste gegeven voor haar kinderen, de mensen rondom haar en ver daar buiten. Maar ze geeft ook om de wereld. Mocht ze kunnen zou ze iedereen helpen.

Zo heeft ze ooit een inzamel actie begonnen voor een jongen van 18 jaar die gestorven was in Gent aan ontbering. Zijn familie had zo weinig geld dat ze hem geen begrafenis konden geven. Mijn mama was hiervan zo aangedaan dat ze een crowdfundingplatform was begonnen en met de familie contact had genomen om hem toch een heel mooie begrafenis te kunnen geven. Ook op vlak van haar job geeft ze alles. Ze is begonnen als beroepsvrijwilliger en heeft zichzelf opgewerkt tot officier en ze slaagt er in om nog altijd dezelfde fantastische persoon te blijven die ze altijd al was. Een luisterend oor en een stevige schouder voor al haar collega’s. Ze geeft zo veel om iedereen, ze doet zo veel voor iedereen dat ik haar ook eens iets heel speciaal wil kunnen geven want dat verdiend ze.