Annick van de voetbalwijk

Ik nomineer één persoon, maar eigenlijk wil ik iedereen van onze wijkwerking nomineren. Jaarlijks organiseert deze enkele evenementen om de bewoners samen te brengen. Paaseieren, Sinterklaas, een halloweentocht, een grote schoonmaak, een garageverkoop/rommelmarkt met aansluitend een eetfestijn en een nieuwjaarsdrink om samen rond een vuurkorf te klinken op het nieuwe jaar. In het verleden hebben we ook al (halal) barbecues en iftars georganiseerd om ook onze moslim buren mee te betrekken en om beide culturen beter te leren kennen. 2020 zou een feestjaar moeten geweest zijn, want dan bestond het comité 10 jaar. Maar een pandemie gooide roet in het eten.

De grote trekker van dit alles is Annick Maes, zij werkt voor de intercommunale IDM, dus ze is voor haar job al bezig met een beter leefmilieu en duurzaamheid, en trekt dit ook door naar onze wijkwerking. Zij weet de leden steeds weer te enthousiasmeren en leidt alle evenementen tot een groot succes. Ze weet dat ze dit niet alleen kan, dus ze apprecieert alle hulp die ze krijgt.

De slogan van de wijkwerking is niet voor niets “you’ll never woon alone”

Onze wijk heeft hierdoor ook een mooie reputatie in de streek, we halen ook regelmatig de media met positief nieuws, dus wil ik die positiviteit belonen met een nominatie.

Onze wijk is De Voetbalwijk in Lokeren

De site devoetbalwijk.be

De Facebookgroep www.facebook.com/groups/135884033120004/?ref=share