Speelpleinwerker Bert

Bert is een student die zich naast zijn studies ongelooflijk hard inzet voor ons speelplein in Beerse. Hij begon, zoals vele anderen, als animator op ons plein, maar vanaf 2020, midden in de coronapandemie, begon hij met zijn geliefde extraatjes. Hij stak gigantische spellen en shows in elkaar voor de animatoren, om de teamsfeer te verhogen. Dit alles geheel in zijn eigen tijd, vrijwillig en zonder hier iets voor terug te verwachten of te krijgen.

Ondertussen staan er al heel wat organisaties op zijn lijstje: gigantische teambuildings, een prachtige award-show en vele bezoekjes aan onze leden (bijvoorbeeld als Sinterklaas) en aan Kamiel, ons oudste (84!) lid die af en toe wat meer zorg mag krijgen (Hiervan heb ik een foto toegevoegd. Je ziet Bert links zitten, Kamiel en zijn vrouw Chrisje staan recht, ikzelf zit rechts, toevallig ook aanwezig op dit bezoek. :)) Dit alles bovenop het speelpleinleven en zijn aanwezigheid in de zomer- en paasvakantie en doorheen het jaar als hoofdanimator; zonder twijfel dus één van onze meest geëngageerde leden!

Naast de vele bedankjes in het alledaagse speelpleinleven, verdient dit enorme talent toch nog iets meer. Vandaar de keuze hem hiervoor in te schrijven.