chauffeur Elke

Dit verhaal gaat over Elke, aka chauffeur Elke 🙂 wij hebben een zoontje Elias, die inmiddels 9 jaar is. Elias heeft een ernstige fysieke handicap en is daardoor volledig rolstoelafhankelijk.

Elias gaat daardoor sinds 4 jaar naar het buitengewone onderwijs in Wetteren, een rit die vanaf onze woonplaats 45 minuten duurt (enkel)

Sinds het begin heeft onze held zich geëngageerd om elke vrijdagmorgen Elias naar school te brengen. 45 minuten heen en 45 minuten terug. Dit volledig in haar eigen tijd, tijd die ze als zelfstandige al tekort heeft.

Voordat Elias naar het buitengewone onderwijs ging, ging hij naar het reguliere onderwijs. Hier heeft Elke iedere week een halve dag mee in de klas geassisteerd om Elias alle steun te bieden die hij nodig had.

Voor ons, als 2 voltijds werkende ouders van niet alleen Elias maar ook een klein broertje, is deze hulp goud waard.

Al die jaren heeft Elke zich al ingezet om ons te ontlasten en onze zoon zich super te voelen met telkens de knotsgekke fratsen van chauffeur Elke. Dit zonder ooit maar 1 euro te moeten betalen voor tijd, brandstof, onderhoud enz…

Als dit nog nog niet genoeg was, zet Elke zich ook elke zomer als vrijwilliger in bij de organisatie Inter. Zij begeleidt mensen met een beperking op allerhande festivals en bijeenkomsten.

Hartelijk dank voor uw overweging