eva en haar babbelbus

Eva is een ongelooflijk straffe madam.

Zij helpt enorm veel mensen die buiten de lijntjes vallen van de klassieke hulpverlening. Dit kan gaan van mensen die niet in de psychiatrische hulpverlening passen, die uit de gevangenis komen, die met een onverwerkt verdriet zitten, die de weg in het leven kwijt zijn. Hiervoor heeft ze de vzw opgericht ‘Samen plannen’.

Eva rijdt gratis tot bij de mensen thuis om samen met hen te praten en het probleem met eventuele oplossingen op papier te zetten. Soms gaat ze mee met mensen die iets in orde moeten krijgen van papieren en die dit niet zelf zien zitten. Haar hulpverlening bereikt het ganse gamma van mogelijke hulpverlening.

Vorig jaar heeft Eva haar rijbewijs gehaald om met een bus te rijden. Ze heeft met sponsorgeld een “babbelbus” gekocht en gaat hier mee op stap door de streek. Op die manier probeert zij mensen samen te brengen, eenzame mensen op te sporen en dit alles steeds met de glimlacht.
Dit alles doet Eva ondertussen een 5-tal jaar.

Eva verdient om in de schijnwerpers te staan want dit alles doet ze belangeloos. Zij gelooft in het goede van iedere mens en vindt dat iedereen kansen moet krijgen.