Helpende hilde

Hilde Van Dyck is reeds 30 jaar een heel bijzondere vriendin. Op jonge leeftijd verloor zij plots haar echtgenoot. Ze cijferde zichzelf toen volledig weg en voedde in haar eentje 3 jonge kinderen op. Hierdoor moest ze haar werk opgeven en deed ze vrijwilligerswerk.

Hilde is hét grote voorbeeld voor iedereen. Ze zet zich al bijna 20 jaar belangeloos in voor de mensen die het moeilijk hebben. Zo ging ze voor een bedelaar eten kopen in de winkel. Ze vervoert hulpbehoevende buren. Wanneer bv. een bejaarde de straat probeerde over te steken, stopte ze zelfs haar auto en hielp deze. Tijdens de coronaperiode winkelde ze voor wel 4 ouderen. Bij haar oudere buurvrouw rijdt ze het gras af. ‘s Ochtend helpt ze deze dame haar kousen aan te trekken. Ook nu weer cijfert ze zichzelf weg voor anderen. In die mate dat ze er rekening mee houdt bij het plannen van haar vakantie.

Hilde springt voor iedereen in de bres. Hoe dikwijls heb ik haar al wel niet gezegd dat ze haar hemel al zo hard verdiend heeft! Dat zou ik haar nu graag met deze actie echt duidelijk willen maken en haar het eerbetoon schenken dat ze zo verdient! Het zijn de kleine dingen die ze doet die van haar een grote madam maken.