jan en het circulaire naai atelier

Ik nomineer Jan, vrijwilliger bij circulair naai-atelier CiLAB.
Ik ben Shawkat, modeontwerper en vroeger eigenaar van een textielbedrijf in Syrië. Ik ben naar België verhuisd door de oorlog in mijn land, en ik bevond me in een zeer slechte psychologische situatie.
Op een dag kreeg ik vrijwilligerswerk aangeboden en ik ontmoette de heer Jan en ik voelde dat dit de persoon was waar ik naar op zoek was, doordat ik sprak geen Nederlands, was het nogal moeilijk. Toen gingen we samen naar de studio. Ik had een heel vreemd en mooi gevoel. Ik herinnerde me alles van mijn bedrijf in mijn land. Jan was erg begripvol en geduldig. We werkten heel snel samen. We vonden een wederzijds vertrouwen en Jan voelde dat wij nog een nieuw leven konden willen.
Wat ik het leukst vind aan Jan is dat hij een sterke visie heeft en dat hij de toekomst goed plant. Hij waardeert ook goed werk. Onze relatie is tot op de dag van vandaag goed. Ik beschouw hem niet als mijn baas maar als mijn grote broer.
Hij vertelt me ​​altijd dat we allemaal gelijk zijn, dat er is geen werknemer en de baas. Ik geloof de eerste stap naar succes is het vinden van goede mensen, en ik heb een goed en geweldig persoon gevonden. Momenteel werken we samen bij CiLAB en heel complementair.
Een persoon wiens land door oorlog werd verwoest, dwong hem om naar het buitenland te emigreren naar een Europees land. Wat heeft hij in de eerste plaats nodig? Hij heeft goede en eerlijke mensen nodig, en dit heb ik in België gevonden dankzij Jan.