Marc van c4C

Wij nomineren graag onze schoonbroer Marc Le Moine. Hij is de bezieler van C4C, Cabrio for Cancer.

Twee jaar geleden hoorde hij dat hij lymfeklierkanker heeft, om van slecht nieuws iets moois te maken, volgde hij zijn droom en kocht hij een cabrio.

Met vrienden en familie organiseert hij nu voor de tweede keer een cabriorondrit voor kankerpatiënten. Vorig jaar deden er een 20-tal patiënten en cabrio’s mee. De goeie vibes van het evenement zijn zowel een boost voor Marc zelf, voor zijn omgeving en voor alle kankerpatiënten die deelnemen. Het evenement gaat door op 28 augustus. Momenteel zoeken ze nog eigenaars met cabrio’s als kankerpatiënten die een leuke dag willen. Meer info op facebook(3) CABRIO 4 CANCER | Facebook

Hij deed ook al een rondrit voor een vrouw met een vergevorderde kanker. Met een geweldige dag en een hele mooie fotoshoot als herinnering voor de patiënt.

Marc zijn schoonzus overleed op 54-jarige leeftijd ook aan kanker. Dit maakt het nog meer emotioneel. C4C zorgt er echter voor dat er ook iets positiefs uit voorkomt. C4C is voor deelnemers een hart onder de riem, iedereen leeft met elkaar mee, op een positieve manier. De deelnemers doen dit samen met mensen die zelf kanker hebben of door kanker iemand hebben afgegeven. Dit maakt dit evenement veel meer dan een gewone rondrit met een cabrio.

De inzet en positieve energie van Marc is een voorbeeld voor iedereen en willen wij heel graag eens in de bloemetjes zetten.