Fabienne heeft een hart voor dieren

Fabienne is al jaaaarenlang, sinds december 1999, de grootste heldin die zich met hart en ziel, veel hard werken, verdriet, moeilijke keuzes, enz. volledig inzet voor het redden van zoveel mogelijk dieren. Vooral verwaarloosde of gedumpte honden. De hond, de beste, trouwste vriend van de mens. Het enige wezen op aarde dat jou liever ziet dan zichzelf!

De liefde van mijn leven, mijn N├ęstorke, is via haar bij me gekomen en hij geeft mij in ruil daarvoor zijn oneindige dank en onnoemelijke liefde en fijn gezelschap. Het hondje had een serieus rugzakje, maar is een filosoof eerste klas die het vertrouwen herwon en slimmer is dan velen!

Al duizenden honden vonden dankzij haar een beter en zelfs een tweede kans op leven. Ze redde al meer dan 26000 dieren. Dit wanneer ze de vreselijke keuzes moet maken tijdens het kiezen van honden uit het dodingsstation. Ze kan ze niet allemaal meenemen..

Zij doet al dat werk met haar echtgenoot en met inzet van vrijwilligers. Zij is Belgische die haar leven volledig offert in Mijas (Spanje).

Hoog tijd, na zoveel jaren, dat zij erkenning zou krijgen. Ik duim alvast, samen met mijn pelsen vriend, die intussen al 12 jaar bij me is.