ODe aan kinderdagverblijf Merlijn

Namens alle ouders van Merlijn MFC wil ik Steven en zijn team van opvoeders nomineren….zij die onze kinderen ondanks hun handicap dag na dag gelukkig maken.

Merlijn MFC is een kinderdagverblijf dat 50 kinderen van 0 tot 6 jaar met een meervoudige handicap opvangt. Elke dag zet dit gouden team zich met hart en ziel in voor het welzijn van onze kinderen.

Het leven van een ouder van een zorgkind is niet altijd het gemakkelijkste, het is dan ook een waar geschenk om mensen te hebben die zo toegewijd zijn als zij.

Dankzij hen mogen we met een gerust hart naar het werk gaan. Ze helpen hen zich te ontwikkelen, ieder op zijn eigen manier en op zijn eigen tempo, zodat ieder kind zijn plaats in de maatschappij kan vinden. Tijdens de Covid-periode, die bijzonder zwaar was, bleven zij oplossingen vinden om voor onze kinderen, de meest kwetsbare in de samenleving, te zorgen.

In een job die niet altijd vanzelfsprekend is, behouden zij hun glimlach, hun zonovergoten liefde en hun enthousiasme.

Onze zorgkindjes stralen elke dag opnieuw. Alleen daarvoor kunnen we hen nooit genoeg bedanken.

Dus hierbij mijn poging om zo’n fantastische mensen, die zich om de meest zorgbehoevenden bekommeren, toch extra in de verf te zetten. Ze verdienen het dubbel en dik!

Bedankt voor alles wat jullie voor ons doen en betekenen!

De ouders van Merlijn