een stralendere wereld met Sybille

Sybille is een heldin in alle betekenissen van het woord. Waarom? Dat zal je hieronder lezen.

Sybille is iemand die zich altijd belangeloos inzet voor anderen, ongeacht hoe druk of moeilijk haar privéleven ook is.

Zo is ze met hart en ziel groepsleidster van Scouts Akabe Hasselt, een scoutsgroep waarbij iedereen welkom is ongeacht handicap, gender of eender welk rugzakje je meedraagt. Dit is geen eenvoudige taak, zeker niet tijdens de afgelopen coronajaren, en zeker niet als er een leidingstekort is en je zelf voltijds studeert en deeltijds werkt. Maar Sybille doet deze taak prachtig, en dankzij haar heeft deze scouts een toekomst. Want haar inzet is echt onmisbaar. Naast haar taken als hoofdleiding springt ze bij in takken waar ze haar nodig hebben, is ze zelf ook kapoenenleidster en blijft ze alle betrokkenen motiveren doorheen het jaar. De totem ‘Stoutmoedige Flamingo’ is dan ook perfect voor haar.

Naast haar inzet bij de scouts is Sybille ook werkzaam in de prachtige kinderopvang ‘Maan en Wolf’. Een kinderopvang waar de meest kwetsbare kinderen een plaats krijgen. Ook hier geeft ze zich voor de volle 100 procent en zorgt ze voor geluk.

Als vrienden haar nodig hebben zal ze alles laten vallen om te helpen en mensen bij te staan. En dit allemaal wetende dat Sybille het zelf niet makkelijk heeft privé.  Daar ga ik niet over uitweiden, maar laat het duidelijk wezen dat de wereld zeker dat tikje stralender is geworden sinds Sybille er verschenen is.